top of page

Wil je graag een newbornshoot bij mij boeken? Dan raad ik je het volgende aan!

 

Neem contact met me op tijdens je zwangerschap. Zo kan ik mijn agenda bekijken en al een plekje vrijhouden voor jullie. Ik fotografeer een newborn enkel spontaan. Dus geen geposeerde foto's van je kindje ingewikkeld in doeken en mandjes. Ik heb enkele attributen die we kunnen gebruiken tijdens het maken van de foto's. Maar ik leg nog altijd het liefst de spontane momentjes van je baby vast. Zelf vind ik vind het geweldig om die kleine handjes en mini voetjes, de band tussen jullie en je pasgeboren baby'tje, de liefde en al die mooie emoties vast te leggen op beeld.

 

Waar gaat deze fotoshoot door? De fotoshoot gaat door bij jullie thuis zodat het kindje rustiger is. De fotoshoot verloopt spontaan. Bij een newbornshoot aan huis neem ik geen attributen mee zoals een achtergronddoek of inwikkeldoeken. Meestal neem ik kleine dingen mee zoals een doek of groter deken in neutrale kleur om als ondergrond te gebruiken.

Wanneer plan je best zo'n fotoshoot in? Wel, dit doe je best vanaf de eerste 3 weken na de geboorte. Dan zijn ze nog vrij rustig en kan je ze nog goed leggen zonder dat ze al te veel bewegen. Is je kindje wat ouders tijdens de shoot? Geen enkel probleem!

Laat ik jullie volledig aan jullie lot over? Neen, helemaal niet! Natuurlijk geef ik aanwijzigingen en vraag ik je om bepaalde handelingen uit te voeren. Een kusje hier, een kusje daar,... En zo creëren we samen een mooi resultaat! 

Bij een newbornshoot leg ik vooral de focus op jullie kersverse baby, maar tegelijkertijd leg ik ook heel graag de focus op jullie nieuwe gezinnetje. Dus foto's met mama en papa, broertjes en zusjes kan zeker ook aan bod komen! Heel graag zelfs.

Maar waar ga je dan foto's nemen in ons huis? Wel, ik ben rap tevreden met een ruimte met daglicht. Dit kan in de slaapkamer zijn of in de woonkamer aan een raam. 

Een newbornshoot kan 1u tot 1u30 duren.

* 1u - 1u30  durende shoot aangepast aan het ritme van de baby. Spontane foto's van je baby. Let op: Ik doe geen geposeerde fotosessies met baby's. Enkel pure foto's.
 

* Bij jullie thuis of in een mooi natuurgebied/ veld tijdens de zomermaanden of bij warm weer. 

* Foto's met ouders mogelijk

* Een ruime selectie van bewerkte beelden met op voorhand een kleine preview van de fotoshoot

* klein stoefboekje 15x15cm

€ 275

* Nieuwe prijzen op men website zijn geldig voor reservaties vanaf 01/01/2024 en dit tot 31/12/2024

Wat kan je bijbestellen?:

* prints 

* groot album 

Mooie USB-stick met de bewerkte beelden

bottom of page