top of page

Voor welke shoots kunnen we je inhuren? 

Ik ben een lifestylefotografe.

Dus kan je me vooral boeken voor familieshoots, koppelshoots, newborn en zwangerschappen.

Kortom heb je nog een vraag: mail me, schrijf me of geef een gil en we kijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

004.jpg
5I0A1191.jpg

Hoe ontvangen wij onze

beelden?

Huwelijk: 

(Vanaf 2025 geen boeking voor een huwelijk meer mogelijk)

Na jullie trouw maak ik een selectie van de beste beelden. Ik bewerk al jullie beelden afzonderlijk dus de wachttijd kan hierdoor oplopen tot zo'n 8 weken. Een 2 tal weken na jullie huwelijk bezorg ik de link naar een online galerij van jullie preview. Je kan deze onderling delen met je familie of je vrienden

 

Ongeveer een week op voorhand stuur ik jullie een mail wanneer de foto's klaar zijn. Dan krijgen jullie een link doorgestuurd met alle bewerkte beelden. Achteraf krijgen jullie de USB stick met foto's en het stoefboekje per post opgestuurd.

Andere reportages:

Ik maak een zorgvuldige selectie van de shoot. Wanneer deze klaar zijn stuur ik een persoonlijke link door met alle bewerkte beelden. Deze beelden zijn genummerd en hieruit kunnen jullie een selectie maken. Wanneer jullie een keuze hebben kunnen maken lever ik de beelden via Wetransfer in hoge resolutie (JPEG) af. 

Hoe lang duurt een shoot?

Huwelijk: 

Van zodra de bruid zich begint klaar te maken haal ik mijn camera boven. Vanaf dan volg ik jullie de hele dag vanop een afstand. Hiermee bedoel ik dat ik mezelf graag 

op de achtergrond houd, zodat ik spontane beelden kan maken. 

Aan het einde van mijn werkdag, zo'n halfuurtje na de openingsdans, pak ik rustig mijn camera in en kom ik jullie nog gedag zeggen.

Vanaf dan rijd ik terug richting mijn huis, wanneer jullie nog verder dansen tot in de vroege uurtjes.

Andere reportages:

Dit hangt af van de shoot die je graag wilt boeken. 

De meeste shoots duren 1 tot 2 uur. Tenzij dit anders is meegegeven. Wanneer je graag een newbornshoot wil boeken kan je me gerust contacteren voor de verschillende pakketten. 

043.jpg
Preview008.jpg

Zijn al de foto's bewerkt? 

De foto's die ik aflever, zijn bewerkt in kleur of zwart-wit volgens mijn eigen stijl, tenzij dit anders gecommuniceerd is.

 

Ik steek heel veel tijd en moeite in mijn beelden om ze zo mooi mogelijk te maken. Het is dan ook fijn dat je de foto's deelt zoals ik ze heb bewerkt.

 

RAW-bestanden lever ik niet af, enkel JPEG's. Jullie kiezen mij omdat jullie mijn stijl en manier van werken mooi vinden. Zonder die bewerking is mijn werk niet af. 

Hoe lang hou je onze

beelden bij? 

Huwelijken: 

De originele bestanden (RAW) worden tot 1 jaar na aflevering van de reportage bijgehouden. JPEG-bestanden worden tot 1 jaar bijgehouden na aflevering.

 

Wanneer jullie mij vragen om reportages opnieuw door te sturen reken ik hier een administratiekost aan van €25. Het opnieuw doorsturen van de foto’s geeft geen verlenging van de termijn van archivering.

 

Andere reportages:

Originele bestanden (RAW) worden tot 6 maanden bijgehouden na aflevering van de reportage, JPEG-bestanden worden tot 6 maanden bijgehouden na aflevering.

072.jpg

1.Foto’s gemaakt door Liesanne De Beenhouwer - Photography kunnen ter allen tijden gepubliceerd worden op website, blog en Facebook. Indien u dit niet wenst, gelieve de fotograaf hiervan (op voorhand) op de hoogte te brengen.
2.De boeking van een huwelijksreportage bij Liesanne De Beenhouwer - Photography is definitief na het betalen van een voorschot. Dit voorschot dient tevens als annulatiekost: indien een huwelijksreportage geannuleerd wordt kan dit bedrag niet teruggevorderd worden. Zonder betaling van het voorschot is er geen boeking.
3.Bij belet/ziekte van de fotograaf op de afgesproken huwelijksdatum, wordt een andere huwelijksfotograaf gezocht die een gelijkaardige stijl hanteert. In het geval er geen andere beschikbare fotograaf gevonden kan worden, wordt het voorschot terugbetaald en heeft de klant recht op een gratis afterwedding-fotosessie.
4.Bij annulatie van een huwelijksreportage binnen 6 maanden van de huwelijksdatum, wordt een annulatiekost van 300 € bovenop het voorschot aangerekend.
5.De prijzen kunnen elk moment worden aangepast. De prijs voor een huwelijksreportage die de klant krijgt op het moment van de boeking, blijft echter ongewijzigd ongeacht eventuele prijsstijgingen.
6.Een huwelijksreportage van Liesanne De Beenhouwer - Photography wordt beschouwd als een artistiek werk, en is daarbij onderhevig aan auteursrechten. De foto’s blijven steeds intellectuele eigendom van de fotograaf. Bij volledige betaling van de huwelijksreportage krijgt de klant het recht om de foto’s te printen en publiceren voor persoonlijke doeleinden. Indien de klant de foto’s gebruikt voor commerciële doeleinden zonder gepaste vergoeding voor de fotograaf, zullen gerechtelijke stappen ondernomen worden.

7.Het geleverde aantal foto’s varieert naar gelang de duur van de reportage en andere variabelen, en kan dus onmogelijk vooraf vastgelegd worden. ( Er wordt wel een minimum aantal beelden op voorhand afgesproken)
Uit alle gemaakte foto’s maakt de fotograaf een selectie. Deze foto’s worden vervolgens bewerkt in de stijl van de fotograaf. De foto’s die de selectie niet haalden en de onbewerkte foto’s kunnen onder geen beding verkregen worden.
8.Bij verzending van bestellingen per post zijn wij niet verantwoordelijk voor schade toegebracht tijdens de levering
9.Een fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij boeking betaal je een niet te retourneren voorschot. De datum is pas gereserveerd na betaling van het voorschot. Het voorschot wordt in geen geval terugbetaald.
10.De fotograaf behoudt het recht de sessie te annuleren indien niet aan de gevraagde acties en voorbereiding vanwege de klant werd voldaan.
11.De foto’s worden pas bewerkt en de galerij met foto’s wordt pas openbaar gemaakt nadat het volledige bedrag van de fotosessie betaald is. Indien de sessie niet volledig betaald is binnen 30 dagen, worden de foto’s gearchiveerd en kunnen ze enkel nog verkregen worden mits een toeslag.
12.De foto’s worden geleverd in jpg formaat, en mogen niet verder bewerkt worden met filters of andere.

Algemene Voorwaarden

bottom of page