top of page

Voor de mama's die zelf bijna nooit op de foto staan met hun kindjes! 

Een Mommy & me shoot kan je boeken op een leuke buitenlocatie. Ik fotografeer dan het liefste in de vroege ochtend, latere namiddag of tegen zonsondergang (Golden hour). Het licht is dan zo mooi! Je gaat er zelf volledig verliefd op worden.

 

Mijn manier van fotograferen kan je omschrijven als spontaan. Dus voor de mommy & me fotoshoot gaan we niet voor stijve foto's, maar wel voor de leuke en spontane! We doen leuke spelletjes zodat er automatisch een glimlach op jullie gezicht verschijnt. Dit levert dan ook enorm leuke en spontane foto's op! Poseren? Daar doen we niet aan mee! Lekker jezelf zijn en even gek doen met elkaar. Een leuk moment tussen mama en kind. Heerlijk, niet? 

Indien je de fotoshoot buiten hebt geboekt en het deze dag zou regenen, want ja België...., kunnen we kijken of er eventueel een andere locatie beter is of kan het verplaatst worden naar een andere dag.

Ik heb verschillende jurken ter beschikking in de client closet. Dus informeer hier zeker naar als je interesse hebt. Dan bezorg ik jou de brochure met de verschillende jurken. Er is geen meerkost aan verbonden en is dus ook geheel vrijblijvend. 

Hoelang duurt een Mommy & me sessie? 

We fotograferen een uurtje. Maar geen zorgen, ik sta hier niet te timen met mijn horloge. Wanneer ik merk dat ik nog niet klaar ben met fotograferen doen we gerust nog een beetje door! 

* 1 uur durende fotoshoot met spontane foto's van mama en kids

* In een mooi natuurgebied/ veld 

* Jurken ter beschikking in de client closet ( geen extra kost aan verbonden)

* Een ruime selectie van bewerkte beelden met op voorhand een kleine preview van de fotoshoot

€ 245

* Nieuwe prijzen op men website zijn geldig voor reservaties vanaf 01/01/2024 en dit tot 31/12/2024. 

 Reservaties voor deze datum hebben nog het oude tarief.

Wat kan je bijbestellen?:

* Mini stoefboekje 15x15 cm

* prints 

* groot album 

Mooie USB-stick met de bewerkte beelden

bottom of page