top of page

Voor de mama's en de papa's die graag mooie, leuke en spontane foto's van hun gezin willen!

Een familieshoot kan je boeken op een leuke buitenlocatie.  Voor de buitenlocatie dan fotografeer ik het liefste in de vroege ochtend, latere namiddag of tegen zonsondergang (Golden hour). Het licht is dan zo mooi! Je gaat er zelf volledig verliefd op worden. 

Let op: ik fotografeer geen meerdere gezinnen. 

 

Mijn manier van fotograferen kan je omschrijven als spontaan. Dus voor de familieshoot gaan we niet voor stijve foto's, maar wel voor de leuke en spontane! We doen leuke spelletjes zodat er automatisch een glimlach op jullie gezicht verschijnt. Dit levert dan ook enorm leuke en spontane foto's op! Poseren? Daar doen we niet aan mee! Lekker jezelf zijn en even gek doen met elkaar. Een leuk moment met het hele gezin! Heerlijk, niet? 

Indien je de fotoshoot buiten hebt geboekt en het deze dag zou regenen, want ja België...., dan kan je, indien mijn agenda dit toelaat,  de fotoshoot verplaatsen naar een ander moment. De fotoshoot kan enkel afgezegd worden bij regen. Indien de zon die dag niet schijnt kan ik jammer genoeg de fotoshoot niet verplaatsen.

Ik heb verschillende jurken ter beschikking in de client closet. Dus informeer hier zeker naar als je interesse hebt. Dan bezorg ik jou de brochure met de verschillende jurken. Er is geen meerkost aan verbonden en is dus ook geheel vrijblijvend. 

Hoelang duurt een Familieshoot? 

We fotograferen een uurtje. Maar geen zorgen, ik sta hier niet te timen met mijn horloge. Wanneer ik merk dat ik nog niet klaar ben met fotograferen doen we gerust nog een beetje door! 

* 1 uur durende fotoshoot met spontane foto's van je familie of partner 

* In een mooi natuurgebied/ veld 

* Indien meer dan 6 personen komt er een extra kost bij van €15/persoon. Ik doe geen grote familieshoots, dus geen meerdere gezinnen bij elkaar. 

* Een ruime selectie van bewerkte beelden met op voorhand een kleine preview van de fotoshoot

€ 245

* Nieuwe prijzen op men website zijn geldig voor reservaties vanaf 01/01/2024 en dit tot 31/12/2024

Wat kan je bijbestellen?:

* Stoefboekje 15x15 cm

* prints 

* groot album 

Mooie USB-stick met de bewerkte beelden

bottom of page