Mobiele 'indoor' preset Lightroom

WERKT DIT DAN OP ALLE FOTO’S?

In principe werkt het op alle foto’s, máár hier en daar kan het voorkomen dat je wel eens los iets moet aanpassen. Dit kan zijn dat je de belichting net een beetje omhoog of omlaag moet doen. Of de kleur oranje en blauw iets moet aanpassen. Als je bekend bent met lightroom, dan klinkt dit niet onbekend. Gelijk dan ook een waarschuwing. Deze presets werken alleen met lightroom!

HOE WERKT HET & WAT KRIJG IK?

Deze preset werkt nogmaals alleen met Lightroom (ook de gratis versie) en is heel makkelijk te downloaden. Na aanschaf kan je de preset downloaden onderaan op de pagina. De link wordt ook verstuurd per mail. Wanneer je de bestandjes hebt gedownload werkt het als volgt:

Lightroom op de mobiel:  Open het .DNG bestand in Lightroom. Ga naar de foto die dat bestand bevatte en druk dan op de drie stipjes rechts boven. Kies voor de optie ‘instellingen kopieren’ en ga dan naar de foto die jij wilt bewerken. Ga bij die foto weer naar de stipjes en kies dan voor ‘instellingen plakken’ en voila! Daar is nu mijn preset op jouw foto. Hier is het moment dat je zelf nog wat kleine dingen kunt aanpassen zoals ik hierboven al had besproken.

Lightroom op de computer: Open het .DNG bestand in lightroom. Ga naar de foto die dat bestand bevatte en druk op instellingen. Kies voor de optie ‘instellingen kopieren’ en ga dan naar de foto die jij wilt bewerken. Daar plak je de instellingen en tada, mijn preset op jouw foto. Hier is het moment dat je zelf nog wat kleine dingen kunt aanpassen zoals ik hierboven al had besproken.

In deze preset zitten drie verschillende bewerkingen. Een bewerking die goed werkt voor foto's die binnen gemaakt zijn van kindjes ( ik denk vooral aan de mama's onder ons). 

Tag mij @ldb_fotografie vooral in je foto’s als je de preset hebt gebruikt, ik ben heel benieuwd!

Wil jij graag deze preset aankopen? Klik dan op de knop hieronder en je wordt automatisch doorgestuurd naar de webshop van mijn droogbloemen waar je de preset kan aankopen.